dinsdag 20 mei 2014

Lezing Tessa Kieboom.......

De lezing vindt plaats op donderdag 19 juni van 19.30-21.30 uur op de Kempen Campus Veldhoven (aula, gebouw Centraal) Knegselseweg 30 in Veldhoven en is bedoeld voor ouders, leerkrachten en professionals. Meer informatie en inschrijven kan via:
 www.spectrumbrabant.nl/lezing-hoogbegaafdheid-door-tessa-kieboom/

Een droomtuin ontwerpen.....








dinsdag 13 mei 2014

Verhalen met Palindromen.........

Kevin:

Een kok die kookt in Ede. Hij keek naar de plank met een pop en een legovogel en een pluche ara. Zijn pap liep over en er kwam iets in zijn pap. Hij pakte de lepel en schepte de pap op en at het. De kok werd de Redder in Nood en redde de mensen van de dood. Een man genaamd Onno en zijn vrouw Anna zaten vast in de kelder want de wasmachine was overstroomd ‘stomme Omo.’ Een renner kwam langs het huis en die werd kokman de Redder in Nood hij rende het huis in en nam de vrouw mee ‘mijn man!’ ‘het huis gaat ontploffen !’ riep kokman en ze renden weg.

Pelle:

Pap heeft een tarwewrat. Pap koopt een pop. Pop heeft lol. Pop heet Omo. Omo woont in Epe. Hij is kok. En zegt soms kak. En dan zei hij: Neen! Omo is raar. Hij brengt water aan de kook. Hij heeft een grote kaak. Omo gaat dood. Pap koopt Anna. Ook een pop. Otto en Onno zijn neven van pap. De lepelis Anna haar beste vriend. De rotor van de auto van pap is stuk. Pap zijn neven controleren zijn remmen. De neven zijn pap zijn redder.