dinsdag 16 april 2013

Bezoek van burgemeester Mikkers........

Vanochtend is burgemeester Mikkers bij ons op bezoek geweest, om het project 'jouw beste idee voor de koning' toe te lichten. Daarna kwam Chris Voets, van de ontdekfabriek, een workshop geven over het bedenken en uitwerken van uitvindingen. Iedereen heeft, alleen of in tweetallen, een slim idee voor de koning bedacht en op de site geplaatst. De leerlingen hebben een eigen code, waarmee ze thuis hun uitvinding nog beter kunnen uitwerken en/ of foto's erbij kunnen plaatsen.
Hieronder kunnen je de ideeën bekijken en stemmen natuurlijk. Uit de 10 beste ideeën, met de meeste stemmen, wordt het beste idee van Veldhoven gekozen. Dit idee wordt verder uitgewerkt en mag naar de finale.

Het zou toch wel erg leuk zijn als 'jouw slimste idee voor de koning' door één/ twee van onze leerlingen bedacht zou zijn, STEMMEN dus!!!
Bekijk de inzendingen




dinsdag 2 april 2013

De clip is klaar......

Na hard werken; het bedenken van het lied, de clip opnemen, het inzingen van het lied en het ontwerpen van de DVD-hoes is het zover. De clip is klaar! Wij zijn ontzettend trots, jij ook???

Bekijk hem snel: Inzending Anton Pieck Prijs plusklas stichting Veldvest